9 mai 2010

Te-ai saturat sa muncesti pentru altii? Este timpul sa fii propriul patron. Intra in afaceri cu ciuperci!

Stiai ca ciupercile Champignon sunt printre putinele ciuperci care pot fi consumate crude, fara sa produca probleme de digestie?

Ai o pivnita sau o constructie mai veche pe care nu o mai folosesti si vrei sa o valorifici? Te-ai gandit vreodata ca este mediul propice pentru o ciupercarie?

Afla cum sa incepi cu succes aceasta afacere. Iti oferim sansa de a vedea cu ochii tai cum se deruleaza afacerea, cum se cultiva, cum se ingrijesc si cum se recolteaza ciupercile. Pas cu pas.

Iata cateva dintre beneficiile pe care ti le aduce cultivarea de ciuperci Champignon:

- cererea de ciuperci pe piata este foarte mare si nu este acoperita de oferta

- ciupercile sunt foarte gustoase si recomandate de medici in afectiuni ca anemie si diabet. De asemenea, sunt de mare ajutor atat pentru supraponderali cat si pentru vegetarieni.

- ciupercile nu sunt pretentioase ca spatiu si nu necesita suprafete mari de teren agricol

- pot fi cultivate in diverse spatii: pivnite, magazii, constructii mai vechi, grajduri, etc.

- substratul de cultura se obtine usor din produse si reziduuri vegetale si animale

- substratul uzat poate fi reutilizat dupa folosire; el nu se arunca

- pentru demararea afacerii poti beneficia de fonduri nerambursabile de la UE

- se obtine profit aproape imediat de la demararea afacerii – in cateva saptamani

Inca iti mai bati capul cu intrebari despre constituirea si functionarea firmei, sediul firmei, personalul firmei? Poti sta linistit: iti oferim raspunsul la toate acestea, plus initiere in contabilitate si fiscalitate, relatia cu banca, marketingul si asigurarea afacerii.

“Dupa 23 – 24 zile de la acoperirea straturilor cu turba, incepe recoltarea ciupercilor Se culeg intai ciupercile mari, astfel incat sa se rareasca straturile. Dar altele vin in loc foarte rapid, astfel ca a doua zi aproape ca nici nu se cunoaste ca s-a facut o prima recoltare in ajun. ” spune Cozmin Oprea. El are o afacere prospera cu ciuperci Champignon, inceputa acum cativa ani si pe viitor vrea sa se extinda.

0 comentarii: