9 ian. 2010

Afacere! 11.000 lei pe luna din sucuri naturale!

Castiga minim 11.000 lei pe luna din sucuri naturale!


Aveti putini bani de investit si vreti sa obtineti rapid profit? Doriti o afacere simpla si banoasa? Sucul natural este solutia! O afacere cu sucuri naturale este profitabila iar investitia nu este deloc mare!

Concret
Un mini-stand stradal in care intreprinzatori ingeniosi desfoara o afacere extrem de simpla: inarmati cu o presa manuala de stors citrice, acestia ofera doritorilor, pe loc, un suc natural de portocale, grapefruit sau lamai, la pretul de 4-5 lei paharul de 200 g. Despre asta este vorba. Mainile agile ale vanzatorului taie portocalele, le introduce in presa de fructe si in cateva secunde sucul este gata pregatit, pe masa.

Un asemenea suc racoros de citrice, obtinut din fructe stoarse chiar in prezenta clientului, exercita o atractie maxima (mai ales in timpul verii), ca urmare este de inteles succesul de care se bucura aceasta oferta.
Comandati acum lucrarea pe cd “Stand de sucuri naturale”.

Atu-uri
1. Clientii cumpara sucuri naturale independent de vreme, caci le considera bogate in vitamine. Vitamine pretioase pentru sanatatea tuturor, de la princhidel la bunic. Iata ca pentru intreprinzatori, aceasta inseamna sezon continuu de vanzari.

2. Toata lumea prefera sucul natural in locul celui asezonat cu E-ri. Iar cel obtinut din savuroasele portocale, mandarine, lamai sau grepfruturi este 100% natural, plin de vitamine si deosebit de apreciat in toate anotimpurile.

3. La amenajarea standului puteti avea in vedere o constructie simpla si una sau mai multe prese speciale pentru citrice. Ca materiale consumabile sunt necesare pahare de plastic de unica folosinta, servetele, saci pentru resturile de fructe stoarse, manusi pentru manuirea fructelor pe care le puteti gasi in hipermarketuri.

4. Investitia o recuperati imediat.

Buget initial
Puteti intra in afaceri cu cel mult 700 euro care reprezinta: constructia standului, achizitionarea presei de fructe, a catorva lazi cu materie prima a fructe: portocale, grepfruturi, lamai precum si achitarea chiriei pentru spatiul de amplasare.

Avantajele acestei afaceri
- Este o activitate simpla, la indemana oricui, avand investitie redusa.
- Profitul apare imediat. Amortizarea investitiei se face in prima luna de functionare.
- Trebuie sa aveti doar standul, presa, materia prima si autorizatiile necesare si puteti incepe sa vindeti suc.
- Materia prima este la indemana si o puteti procura si din hipermarket-uri.
- Nu exista practic, concurenta. Desigur, exista sucuri naturale imbuteliate. Dar oricine prefera produsul proaspat, fara conservanti. Cate standuri de suc natural sunt la dvs. in oras?
- Afacerea este flexibila. Puteti amplasa standul acolo unde este cel mai mare vad si unde puteti avea cele mai mari vanzari, ca de exemplu, intr-o zona cu trafic intens (pe plaja, in gara, intr-un parc, la intrarea unui magazin, in holul unui cinematograf, langa un complex sportiv etc.).
- Spatiul este ieftin datorita dimensiunilor mici ale standului.
- Va puteti extinde rapid. Puteti deschide cu usurinta mai multe standuri. Cu cat vindeti mai multe pahare de suc, cu atat castigati mai mult.
- Nu depinde de anotimp. Standul dvs. poate functiona tot timpul anului, in aer liber sau in interiorul marilor magazine.
- Afacerea nu prezinta nici un risc! Atata timp cat din ce in ce mai multa lume prefera bauturile naturale dvs. veti prospera. Sucul natural din citrice este mult mai sanatos si mai atractiv decat orice bautura cu sau fara conservanti.

Profit initial
Ganditi-va ca vindeti, in medie 150 de pahare de suc pe zi. Inmultiti cu 4 lei paharul de suc si rezulta 600 lei/zi. Intr-o luna obtineti un venit de 18.000 lei din care scadeti 7.000 lei (pretul fructelor si al paharelor) si chiria spatiului (maximum 2.000 lei). Va ramane un profit lunar de 11.000 lei!!!

Afacerea la cheie
Este o afacere simplu de implementat si accesibila oricui. Totusi sunt unele lucruri pe care trebuie sa le stiti pentru a nu da gres si a va pastra in limitele bugetului initial.

0 comentarii: