16 ian. 2010

Afacere pastravarie


PONT de afaceri: pentru ca, daca 5.000 de metri patrati de pasune pot produce aproximativ 455 de kilograme de carne de vita, la aceeasi suprafata de apa, o pastravarie produce peste 4 tone de carne!

PONT de afaceri: Potentialul cu totul deosebit al unei afaceri (cresterea pastravului) este dat de faptul ca poate fi alimentata substantial din marele „buzunar" european.
4. 2-3 angajati

PONT de afaceri
: Cresterea pastravului este este foarte rentabila. Conditiile climatice din multe zone ale tarii noastre favozireaza cresterea pastravului. Este un peste savurat de toata lumea si acest fapt se poate observa in restaurantele cu specific autohton, unde se comercializeaza pastrav, somn sau salau la preturi piperate. Nu va ramane decat sa fructificati aceasta stare de fapt.

PONT de afaceri: Din cresterea pastravului obtineti profit substantial. Inca din primul an, in functie de dimensiunea fermei, cifra de afaceri din cresterea pastravului poate ajunge la 100.000 de euro, iar in al doilea an aproape sa se dubleze! Practicata, pentru inceput, la o scara mica si cu un minimum de investitii, o pastravarie sau o crescatorie de somn/salau, poate produce mari cantitati de peste cu o valoare economica ridicata intr-un timp relativ scurt, raportat la suprafata de teren folosita.

Dat fiind faptul ca perioada dintre realizarea investitiei si valorificarea primilor pesti maturi este scurta, veti avea la dispozitie rapid banii necesari pentru amortizarea investitiei, pentru promovare sustinuta si pentru cresterea capacitatii de productie!

Obtineti un profit de invidiat din cresterea pastravului/somn/salau, cunoscand toate detaliile unei afaceri respectate si incurajate la nivel european si mondial!
Doriti sa stiti cum sa aplicati toate acestea? Raspunsul il gasiti in: Ferma piscicola in sistem familial!

Lucrarea se adreseaza deopotriva lucratorului in patravarie si omului de afaceri (managerului)! Va felicitam de pe acum pentru succesul repurtat in urma demararii acestei afaceri - cresterea pastravului/somn/salau.

detalii despre afaceri si planuri de afaceri In pachetul Oportunitati de munca si afaceri!

0 comentarii: